siellä ne kaikki vaihtolavat on...
Kiinteä­hintaisia roskalavoja täältä!

Laske vaihtolavapalvelun hinta ja tilaa

kpl

Lavan toimitus takaisin tyhjennyksen jälkeen on maksuton. Lisäksi 5 vrk vuokra 0 € jokaisesta välityhjennyksestä.

Kg
Tarkista merkityt kentät

Hinta-arvio

Lavan toimitus:
Välityhjennys:
Lavan poishaku:
Lavavuokra:
Jätteenkäsittely:
Jätehinta:
Yhteensä:
Yht. (ALV 24%):
Hintaan ei lisätä mitään piilokuluja, mutta jätteen lopullinen hinta määräytyy sen todellisen laadun ja painon mukaan. Veloitamme aina minimissään 1000 kg jätettä.

Rekisteriseloste

 

Täytä tilauslomake

Tilausform

Maksajan tiedot

Laskutustapa *

Toimitusosoite

Vaihtolavan vuokraus

Meiltä löydät  vaihtolavat, siirtolavat, jätelavat, talkoolavat sekä roskalavat. Omaan pihaan, taloyhtiölle tai pientyömaalle. Kiinteähintainen vaihtolava ei sisällä yllätyskuluja – tilaa jo vaikka huomiselle!  Lavan vuokraus meiltä on nopeaa ja edullista sekä löydät varmasti oikean lavan juuri sinun tarpeisiisi.

 

Vaihtolavan hinta

Hintalaskurillamme voit nopeasti laskea hinnan koko vaihtolavan vuokraus- ja kuljetuspalvelulle, joka sisältää vaihtolavan toimituksen, vaihtolavan poishaun ja vaihtolavan tyhjennyksen.

Jätelaadun ja arvioidun painon ilmoittaessasi, laskuri laskee suuntaa antavasti jätelavan hinnan kierrätysaseman perimälle jätemaksulle.

Voit myös laskea hinnan, mikä sisältää halutun määrän välityhjennyksiä. Huomioithan kuitenkin, että laskuri olettaa jätelaadun ja -määrän olevan samaa kaikissa tyhjennyksissä. Välityhjennyksen yhteydessä emme peri toimitusmaksua.

Jätteen lopullinen hinta määräytyy sen tarkastetun todellisen laadun ja punnituksesta saadun painon mukaan, mutta veloitamme aina minimissään 1000 kg jätettä.

Kehitimme hintalaskurin, jotta uusillakin asiakkaillamme olisi aina selkeä ja avoin kuva palvelun hinnasta, ilman yllätyksiä ja piilokuluja.

Ohjeita painon arviointiin ja vinkkejä kierrätykseen osiosta löydät hyödyllistä tietoa onnistuneeseen painon arviointiin ja kierrätykseen.

 

Ei yllättäviä kuluja

Nopea toimitus

Jätelavan vuokraus auttaa suurempien jätemäärien lajittelussa

Helpostipalveluiden kautta saat vuokrattua vaihtolavat, jätelavat tai siirtolavat, joiden ansiosta myös suuret jätemäärät saadaan kerralla kyytiin ja poiskuljetettua. Vaihtolavat säästävät jätteiden keräämiseen ja niiden lajitteluun liittyviä kustannuksia. Me huolehdimme myös jätteiden asianmukaisesta jatkokäsittelystä. Kiinteän hintamme ansiosta vältyt yllätyskuluilta.

 

vaihtolava

© 2024 Helpostilava.com
webDesign: Mekanismi »