siellä ne kaikki vaihtolavat on...
Kiinteä­hintaisia lavoja täältä!

Laske vuokrauksen hinta ja tilaa

kpl

Lavan toimitus takaisin tyhjennyksen jälkeen on maksuton. Lisäksi 5 vrk vuokra 0 € jokaisesta välityhjennyksestä.

Kg
Täytä lomakkeen kentät oikein!

Hinta-arvio

Lavan toimitus:
Välityhjennys:
Lavan poishaku:
Lavavuokra:
Jätteenkäsittely:
Jätehinta:
Yhteensä:
Yht. (ALV 24%):
Hintaan ei lisätä mitään piilokuluja, mutta jätteen lopullinen hinta määräytyy sen todellisen laadun ja painon mukaan.

Rekisteriseloste

 

Täytä tilauslomake

Tilausform

Maksajan tiedot

Toimitusosoite

Jos tilaat usein tai olet aloittamassa suurempaa ja pitkäkestoisempaa projektia suosittelemme rekisteröitymään Omalava-palveluumme. Tällöin pystyt hallinnoimaan työmaan tilauksia alusta loppuun asti helposti ja nopeasti.

Kustannukset koko toimitukselle

Hintalaskurillamme voit nopeasti laskea hinnan koko vaihtolavan vuokraus- ja kuljetuspalvelulle, joka sisältää vaihtolavan toimituksen, vaihtolavan poishaun ja vaihtolavan tyhjennyksen.

Jätelaadun ja arvioidun painon ilmoittaessasi, laskuri laskee suuntaa antavan hinnan kierrätysaseman perimälle jätemaksulle.

Voit myös laskea hinnan, mikä sisältää halutun määrän välityhjennyksiä. Huomioithan kuitenkin, että laskuri olettaa jätelaadun ja -määrän olevan samaa kaikissa tyhjennyksissä. Välityhjennyksen yhteydessä emme peri toimitusmaksua.

Jätteen lopullinen hinta määräytyy sen tarkastetun todellisen laadun ja punnituksesta saadun painon mukaan.

Kehitimme hintalaskurin, jotta uusillakin asiakkaillamme olisi aina selkeä ja avoin kuva palvelun hinnasta, ilman yllätyksiä ja piilokuluja.

Ohjeita painon arviointiin ja vinkkejä kierrätykseen osiosta löydät hyödyllistä tietoa onnistuneeseen painon arviointiin ja kierrätykseen.

Tilaa helposti

Hintalaskurimme kautta tilaat kätevästi vaihtolavan satunnaisiin tarpeisiin. Useita vaihtolavatilauksia hallitset helposti ja nopeasti rekisteröitymällä Omalava-palveluumme. Omalava-palvelun kautta seuraat myös helposti työmaiden ja kohteiden tapahtumia ja kuluja. Voit myös aina pyytää tarjouksen suurempiin projekteihin osoitteesta , tai tehdä suoraan tilauksen osoitteesta .

Vastaamme kaikkiin kysymyksiin mielellään, myös puhelimitse tilausnumerossamme 0500 244 222

© 2019 Helpostilava.com
webDesign: Mekanismi »