siellä ne kaikki vaihtolavat on...
Kiinteä­hintaisia roskalavoja täältä!

Laske vaihtolavapalvelun hinta ja tilaa

kpl

Lavan toimitus takaisin tyhjennyksen jälkeen on maksuton. Lisäksi 5 vrk vuokra 0 € jokaisesta välityhjennyksestä.

Kg
Tarkista merkityt kentät

Hinta-arvio

Lavan toimitus:
Välityhjennys:
Lavan poishaku:
Lavavuokra:
Jätteenkäsittely:
Jätehinta:
Yhteensä:
Yht. (ALV 24%):
Hintaan ei lisätä mitään piilokuluja, mutta jätteen lopullinen hinta määräytyy sen todellisen laadun ja painon mukaan. Veloitamme aina minimissään 1000 kg jätettä.

Rekisteriseloste

 

Täytä tilauslomake

Tilausform

Maksajan tiedot

Laskutustapa *

Toimitusosoite

Kustannukset koko toimitukselle

Hintalaskurillamme voit nopeasti laskea hinnan koko vaihtolavan vuokraus- ja kuljetuspalvelulle, joka sisältää vaihtolavan toimituksen, vaihtolavan poishaun ja vaihtolavan tyhjennyksen.

Jätelaadun ja arvioidun painon ilmoittaessasi, laskuri laskee suuntaa antavan hinnan kierrätysaseman perimälle jätemaksulle.

Voit myös laskea hinnan, mikä sisältää halutun määrän välityhjennyksiä. Huomioithan kuitenkin, että laskuri olettaa jätelaadun ja -määrän olevan samaa kaikissa tyhjennyksissä. Välityhjennyksen yhteydessä emme peri toimitusmaksua.

Jätteen lopullinen hinta määräytyy sen tarkastetun todellisen laadun ja punnituksesta saadun painon mukaan, mutta veloitamme aina minimissään 1000 kg jätettä.

Kehitimme hintalaskurin, jotta uusillakin asiakkaillamme olisi aina selkeä ja avoin kuva palvelun hinnasta, ilman yllätyksiä ja piilokuluja.

Ohjeita painon arviointiin ja vinkkejä kierrätykseen osiosta löydät hyödyllistä tietoa onnistuneeseen painon arviointiin ja kierrätykseen.

© 2022 Helpostilava.com
webDesign: Mekanismi »