siellä ne kaikki vaihtolavat on...

Omalava-palvelu työmaille ja suurempiin projekteihin

Omalava-palvelumme on usein vaihtolavoja ja muita palvelujamme tilaaville, pääosin yritysasiakkaillemme suunnattu tilaus- ja seurantajärjestelmä. Omalava-palvelun avulla tilaat ja hallinnoit kaikkia palvelujamme reaaliajassa helposti ja nopeasti.

Tilaa ja seuraa toimituksia

Omalava-palvelussa luot yrityksellesi työmaita ja kohteita. Kohteita ja työmaita voit seurata, jokaista omana kustannuspaikkanaan. Työmaan tai kohteen luonnin jälkeen palveluiden tilaaminen ja seuranta onnistuvat erittäin nopeasti ja helposti. Laskutus tapahtuu aina työmaittain, joka helpottaa kaikkien projektien jäte- ja materiaalimäärien sekä kulujen seurantaa.

Tarkastele kuluja kohteittain

Omalava-palvelun avulla voit helposti seurata, koska esimerkiksi vaihtolava tai maa-aines on toimitettu kohteeseen. Reaaliaikaisen tiedonsiirron avulla työmaiden ja kohteiden kulujen seurantaon helppoa ja avointa. Kaikki tekemäsi tilaukset jäävät Omalava tilillesi ja niitä voi tarkastella myös jälkeenpäin. Tehtyjä tilauksia voit käyttää esim. seuraavan kohteen tarjouslaskennan tukena tai työmaakohtaisen jäteraportoinnin apuvälineenä.

 

Luo Omalava-tili

 

 

Tilaa yksittäinen vaihtolava laskurista

Nopeiten ja helpoiten saat tilattua yksittäisen vaihtolavan hintalaskurimme kautta.

 

Laske hinta ja tilaa

© 2024 Helpostilava.com
webDesign: Mekanismi »